Islender Genser Farger - Islender Sandnes Garn / Selv om det tradisjonelt sett er hvit bakgrunn, står du fritt til å velge en annen bunnfarge.

Islender Genser Farger - Islender Sandnes Garn / Selv om det tradisjonelt sett er hvit bakgrunn, står du fritt til å velge en annen bunnfarge.. Nornordlys islender strikket genser for dame og herre, hvit og sort med glidelås. Genseren er noe kort, men har god vidde. Disse leveres på 100 g hespel. Plaggets mål genser overvidde ca 65 69 74 83 87 cm hel lengde ca 31 36 41 46 50 cm Da blir det ingen lange tråder og henge seg opp i :

The pattern is available in both english and norwegian. Disse leveres på 100 g hespel. Det er svært lettstrikket og egner seg godt til toving. Tradisjonelt ble arbeidstrøya laget i hvitt med sort mønster. Jeg har sagt til forloveden min de siste to årene at jeg gjerne vil strikke noe til han, men han må finne ut hva han vil ha.

1403 14 Islender Viking Of Norway
1403 14 Islender Viking Of Norway from www.viking-garn.no
Kr 499,00 fra kr 150,00. Ein islender har jo 2 tråder på alle omgangene. 100% norway islender er en skandinavisk betegnelse på en tykk arbeidstrøye eller genser av ull, og har blitt brukt av arbeidsfolk og fiskere i generasjoner. I et land med røff natur og raske væromslag, har det gjennom generasjoner vært viktig å kle seg etter forholdene. Jeg har sagt til forloveden min de siste to årene at jeg gjerne vil strikke noe til han, men han må finne ut hva han vil ha. Nordlys islender er en genser med lange tradisjoner. Xs (s) m (l) xl (xxl) garn: Genser med rullekrage +4 farger.

Det er svært lettstrikket og egner seg godt til toving.

Lue finnes i samme mønster/farge. Da legger du garn og enkeltoppskrift (fra hhv. Islender eller lopapeysa som det heter på islandsk, er betegnelse på en tykk tradisjonell genser som er håndstrikket i lammeull. Nr 19 islender variant med isydde ermer. Vatnajökull islender med raglan til herre 69,00 kr; Garn silja superwash 80 % superwash ull, 20 % nylon, 50 gram = ca 150 meter. Hermine kids skjørt & hårbånd. Der vasker, karder, tvinner, spinner, farger og nøster vi garnet. Så da ble det kort respons;»eilif, jeg har sagt du skal få men du må finne ut. Islender, klassisk modell i 100% ull. Kr 499,00 fra kr 150,00. 87 (96) 104 (113) 126 cm i overvidde. Den har lange tradisjoner og er gjerne blitt benyttet som arbeidsplagg av blant annet fiskere og skogsarbeidere.

Bli den første til å omtale produktet. 100% norway islender er en skandinavisk betegnelse på en tykk arbeidstrøye eller genser av ull, og har blitt brukt av arbeidsfolk og fiskere i generasjoner. Genser med rullekrage +4 farger. Klassisk islender produsert i 100% norsk kvalitetsull. (tumi er et mykt og deilig garn som er laget av 50% alpakka og 50% ull, 50g=130 m)

Knittingpatterns Is Stoff Strikk
Knittingpatterns Is Stoff Strikk from stoffogstrikk.files.wordpress.com
Plaggets mål genser overvidde ca 65 69 74 83 87 cm hel lengde ca 31 36 41 46 50 cm The pattern is available in both english and norwegian. Etter å ha valgt størrelse og farge, velger du garntype. Genser med rullekrage +4 farger. Hvis du er dame så anbefales å gå ned en størrelse. Hverdagsjakka 69,00 kr 39,00 kr; Genseren blir ofte omtalt som fiskegenser. Vi vet at hvert ledd i verdikjeden er avgjørende for kvaliteten på sluttproduktet, derfor foregår hele produksjonen fra ull til ferdig genser på vår fabrikk.

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren.

Kom innom, så hjelper vi deg med valg av mønster og farger😃 vi har åpent til 17 i dag. Hjem / fritidsklær / genser, ull / genser 100% ull islender unisex modell. 100% norway islender er en skandinavisk betegnelse på en tykk arbeidstrøye eller genser av ull, og har blitt brukt av arbeidsfolk og fiskere i generasjoner. Mønstrene er helt spesielle for island og er i like stor grad en del av landet som varme kilder og andre islandske. Duo inneholder 55 % merinoull og 45 % bomull. Farge 1 hvit / blå farge 3 rød / hvit farge 14 marine / hvit Xs (s) m (l) xl (xxl) garn: Genseren blir ofte omtalt som fiskegenser. 100% norway islender er en skandinavisk betegnelse på en tykk arbeidstrøye eller genser av ull, og har blitt brukt av arbeidsfolk og fiskere i generasjoner. Cortina half zip unisex genser. Fra 17.00 nok / 50g @ knits by me. Mykt og delikat bomullsgarn velegnet til baby, barn og voksne. Garnet er fyldig og luftig og gir lette og varme plagg.

50 g = 175 m) ganalternativ: Cortina half zip unisex genser. Så da ble det kort respons;»eilif, jeg har sagt du skal få men du må finne ut. 100% norway islender er en skandinavisk betegnelse på en tykk arbeidstrøye eller genser av ull, og har blitt brukt av arbeidsfolk og fiskere i generasjoner. Alle våre oppskrifter har tilhørende instruksjonsvideoer som kan hjelpe deg med å få ferdig ditt prosjekt!

Akranes Drops 205 20 Gratis Strikkeoppskrifter Fra Drops Design
Akranes Drops 205 20 Gratis Strikkeoppskrifter Fra Drops Design from www.garnstudio.com
Så da ble det kort respons;»eilif, jeg har sagt du skal få men du må finne ut. Genser med rullekrage +4 farger. Islender, også kalt islandstrøye, færøytrøye og shetlandstrøye, er en skandinavisk betegnelse på en tykk arbeidstrøye eller genser av ull. Islender genser pattern by sandnes garn. Islender, klassisk modell i 100% ull. Kr 499,00 fra kr 150,00. Vatnajökull islender med raglan til herre 69,00 kr; Men dress up icelandic sweaters how to purl knit knitting designs sweater weather knit crochet men sweater english men's knits.

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren.

En klassiker som egner seg ypperlig for de kalde dagene. Hverdagsjakka 69,00 kr 39,00 kr; Etter å ha valgt størrelse og farge, velger du garntype. Nornordlys islender strikket genser for dame og herre, hvit og sort med glidelås. Hvis du er dame så anbefales å gå ned en størrelse. Duo inneholder 55 % merinoull og 45 % bomull. Kom innom, så hjelper vi deg med valg av mønster og farger😃 vi har åpent til 17 i dag. 100% norway islender er en skandinavisk betegnelse på en tykk arbeidstrøye eller genser av ull, og har blitt brukt av arbeidsfolk og fiskere i generasjoner. Vatnajökull islender med raglan til herre 69,00 kr; Kr 499,00 fra kr 150,00. Kristin kommer i tre farger og størrelser xs til xxl. Eg kaste tråden når eg strikke med 2 fargar samtidigt. 50 g = 175 m) ganalternativ:

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code